Print Page   |   Contact Us
2014 SAIS Annual Conference Materials
Share |

2014 SAIS Annual Conference Materials

SUNDAY

90-Minute Breakout Sessions (10:00 AM-11:30 AM)

 

90-Minute Breakout Sessions (2:00 PM-3:30 PM)

MONDAY

30-Minute Meet & Eat Sessions (8:00 AM-8:30 AM)

60-Minute Breakout Sessions (11:00 AM-12:00 PM)

30-Minute Speed Sessions (1:00 PM-1:30 PM)

30-Minute Speed Sessions (1:45 PM-2:15 PM)

Calendar more
Institute for New Heads
June 13-15, 2018 | Peachtree Corners, GA
An informative program preparing administrators for a successful transition to headship.

Institute for Heads
June 19-22, 2018 | Asheville, NC
This energizing and nurturing retreat offers an opportunity for thoughtful dialogue and engagement with colleagues on key issues facing heads of school and their spouses.

All Events



Membership Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal